Γνωρίστε μας (Οργανωτική Ομάδα)

Πάνος Πουρναράς (Ιδρυτής, Επικεφαλής και Εκδότης)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα με καταγωγή από την Μεσσηνία. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοσιογράφος, έχοντας εξειδικευτεί στην Πολιτική Επικοινωνία, με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αποκτήσει διαδικτυακή πιστοποίηση μαθήματος στην Παγκόσμια Διπλωματία από το University of London, ενώ τώρα είναι σπουδαστής Δημοσιογραφίας στη σχολή Ant1 Media Lab. Τα ερευνητικά και δημοσιογραφικά του ενδιαφέροντα άπτονται της πολιτικής κοινωνιολογίας, της συγκρτικής πολιτικής και της πολιτικής επικοινωνίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και πολιτικά sites. Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και στέλεχος ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στον δήμο Πετρούπολης. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Είναι καλαθοσφαιριστής και προπονητής ακαδημιών.

Κωνσταντίνος Κορυζής (Συντονιστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Σπούδασε πολιτική επιστήμη και ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στη διεθνή ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και πολιτική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ενημερωτικά περιοδικά σε Ελλάδα και Τουρκία.

Χριστίνα Δ. Μελεούνη (Συντονίστρια)

Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος. Αναλύτρια στο Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ) και δόκιμη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ – Πάντειο Παν/μιο). Ασχολείται με αναλύσεις που αφορούν κυρίως την περιοχή των Βαλκανίων, Κίνας και ΗΠΑ. Επιπλέον, έχει εργαστεί στην ελληνική πρεσβεία στη Βουδαπέστη στο τμήμα οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων μέσω του προγράμματος Erasmus και έχει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε διοικητικές θέσεις. Τέλος, είναι μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως ο ΕΟΠΕ.

Μαρία Μαρίνη (Αρχισυντάκτρια)

Η Μαρία Μαρίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου αργότερα έκανε και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Κοινωνιολογία και Συγκριτική Πολιτική Ανάλυση. Έχει εργαστεί ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια πολιτικού τμήματος σε ηλεκτρονικό περιοδικό.

Αριστείδης Ρούνης (Συντονιστής δράσεων Βόρειας Ελλάδας και Αρχισυντάκτης της στήλης "Διμερείς Σχέσεις")

Γεννήθηκε στην Καστοριά και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει αρθρογραφήσει σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες, αλλά και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μελέτη του χώρου της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ζητημάτων του διεθνούς δικαίου. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες ημερίδες και σεμιναριακούς κύκλους με αντικείμενα διεθνών σχέσεων. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολείται με την άθληση και ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά.

Εύη Κλειτσίκα ( Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας)

Η Εύη Κλειτσίκα κατάγεται από τη Ναύπακτο.Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές. Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια στο αντικείμενό της. Ασχολείται επαγγελματικά με το Digital Marketing ως copywriter. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπεύθυνη Οργάνωσης του Λογοτεχνικού Τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής. Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης αλλά και ως μέλος στην Τοπική Ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας Κομοτηνής. Πηγή του ενδιαφέροντός της αποτελούν οι ευρωπαϊκές πολιτικές που αφορούν τον τομέα των δικαιωμάτων, την εκπαίδευση και τη Ψηφιακή Πολιτική. 

Χάρης Λευθεριώτης ( Συντονιστής δράσεων Ιονίων Νήσων)

Ο Χάρης Λευθεριώτης είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Παρότι γεννημένος, μεγαλωμένος και σπουδαγμένος στην Αθήνα, κατοικεί μόνιμα στην Κέρκυρα και εργάζεται ως Account & Aftersales Manager στην εταιρεία Yacht Service Group. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) μέσω της ΕΕΔΕ, ενώ παρακολουθεί συγχρόνως δυο μεταπτυχιακά: <<Λογιστική και Χρηματοοικονομική >> στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου <<Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία >> στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

 
(Visited 997 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Κλείσιμο