Γνωρίστε μας (Οργανωτική Ομάδα)

Πάνος Πουρναράς (Ιδρυτής και Επικεφαλής)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα με καταγωγή από την Μεσσηνία. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοσιογράφος, έχοντας εξειδικευτεί στην Πολιτική Επικοινωνία, με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη σχολή του Ant1 Media Lab, ενώ έχει αποκτήσει και διαδικτυακή πιστοποίηση μαθήματος στην Παγκόσμια Διπλωματία από το University of London. Τα ερευνητικά και δημοσιογραφικά του ενδιαφέροντα άπτονται της πολιτικής κοινωνιολογίας, της συγκρτικής πολιτικής και της πολιτικής επικοινωνίας. Εργάζεται σε ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό ως συντάκτης και παρουσιαστής  ειδήσεων, αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με δελτίο ειδ΄ήσεων πανελλαδικής εμβέλειας καναλιού, με εφημερίδες και sites. Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. 

Εύη Κλειτσίκα

Η Εύη Κλειτσίκα κατάγεται από τη Ναύπακτο.Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές. Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια στο αντικείμενό της. Ασχολείται επαγγελματικά με το Digital Marketing ως copywriter. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπεύθυνη Οργάνωσης του Λογοτεχνικού Τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής. Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης αλλά και ως μέλος στην Τοπική Ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας Κομοτηνής. Πηγή του ενδιαφέροντός της αποτελούν οι ευρωπαϊκές πολιτικές που αφορούν τον τομέα των δικαιωμάτων, την εκπαίδευση και τη Ψηφιακή Πολιτική. 

Μαίρη Γκαλιανίδου

Η Μαίρη Γκαλιανίδου γεννήθηκε στην Αρμενία και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Το 2019 αποφοίτησε από το Λύκειο και εισήχθη στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου και φοιτεί στο δεύτερο έτος με κατεύθυνση τις πολιτικές επιστήμες. Το ενδιαφέρον της για τη μελέτη της πολιτικής επιστήμης και η αγάπη της για τη συμμετοχή στα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια. Στα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι πολιτικές επιστήμες και η μελέτη των διεθνών σχέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι , τη συγγραφή και τη μαγειρική . Μιλά 4 γλώσσες: Αρμένικα , Αγγλικά , Ρωσικά και Τουρκικά.

(Visited 2,680 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Κλείσιμο