Γνωρίστε μας (Οργανωτική Ομάδα)

Πάνος Πουρναράς (Επικεφαλής, Ιδρυτής και Υπεύθυνος Σύνταξης)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα με καταγωγή από την Μεσσηνία. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοσιογράφος, έχοντας εξειδικευτεί στην Πολιτική Επικοινωνία, με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αποκτήσει διαδικτυακή πιστοποίηση μαθήματος στην Παγκόσμια Διπλωματία από το University of London, ενώ τώρα είναι σπουδαστής Δημοσιογραφίας στη σχολή Ant1 Media Lab. Τα ερευνητικά και δημοσιογραφικά του ενδιαφέροντα άπτονται της πολιτικής κοινωνιολογίας, της συγκρτικής πολιτικής και της πολιτικής επικοινωνίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και πολιτικά sites. Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων και στέλεχος ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στον δήμο Πετρούπολης. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Είναι καλαθοσφαιριστής και προπονητής ακαδημιών.

Μαρία Μαρίνη (Αρχισυντάκτρια και Συντονίστρια Ανθρωπίνου Δυναμικού)

Η Μαρία Μαρίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου αργότερα έκανε και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Κοινωνιολογία και Συγκριτική Πολιτική Ανάλυση. Έχει εργαστεί ως αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια πολιτικού τμήματος σε ηλεκτρονικό περιοδικό.

Εύη Κλειτσίκα (Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας, Social Media Manager)

Η Εύη Κλειτσίκα κατάγεται από τη Ναύπακτο.Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές. Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια στο αντικείμενό της. Ασχολείται επαγγελματικά με το Digital Marketing ως copywriter. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπεύθυνη Οργάνωσης του Λογοτεχνικού Τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής. Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη εθελοντική δράση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης αλλά και ως μέλος στην Τοπική Ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας Κομοτηνής. Πηγή του ενδιαφέροντός της αποτελούν οι ευρωπαϊκές πολιτικές που αφορούν τον τομέα των δικαιωμάτων, την εκπαίδευση και τη Ψηφιακή Πολιτική. 

Κωνσταντίνος Κορυζής (Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας, Marketing Communications)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Σπούδασε πολιτική επιστήμη και ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στη διεθνή ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και πολιτική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ενημερωτικά περιοδικά σε Ελλάδα και Τουρκία.

Χριστίνα Δ. Μελεούνη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)

Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος. Αναλύτρια στο Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ) και δόκιμη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ – Πάντειο Παν/μιο). Ασχολείται με αναλύσεις που αφορούν κυρίως την περιοχή των Βαλκανίων, Κίνας και ΗΠΑ. Επιπλέον, έχει εργαστεί στην ελληνική πρεσβεία στη Βουδαπέστη στο τμήμα οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων μέσω του προγράμματος Erasmus και έχει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε διοικητικές θέσεις. Τέλος, είναι μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως ο ΕΟΠΕ.

Χάρης Λευθεριώτης (Project Manager)

Ο Χάρης Λευθεριώτης είναι Πολιτικός Επιστήμονας. Παρότι γεννημένος, μεγαλωμένος και σπουδαγμένος στην Αθήνα, κατοικεί μόνιμα στην Κέρκυρα και εργάζεται ως Account & Aftersales Manager στην εταιρεία Yacht Service Group. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) μέσω της ΕΕΔΕ, ενώ παρακολουθεί συγχρόνως δυο μεταπτυχιακά: <<Λογιστική και Χρηματοοικονομική >> στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου <<Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία >> στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Μαίρη Γκαλιανίδου (Παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής μας εκπομπής "LEPτομέρειες")

Η Μαίρη Γκαλιανίδου γεννήθηκε στην Αρμενία και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Το 2019 αποφοίτησε από το Λύκειο και εισήχθη στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου και φοιτεί στο δεύτερο έτος με κατεύθυνση τις πολιτικές επιστήμες. Το ενδιαφέρον της για τη μελέτη της πολιτικής επιστήμης και η αγάπη της για τη συμμετοχή στα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια. Στα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι πολιτικές επιστήμες και η μελέτη των διεθνών σχέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι , τη συγγραφή και τη μαγειρική . Μιλά 4 γλώσσες: Αρμένικα , Αγγλικά , Ρωσικά και Τουρκικά.

 
(Visited 1,402 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Κλείσιμο